Laser Processing

Loading...

Abkant – Servicii indoire tabla

Pe lângă serviciile de debitare cu laser, prelucrări mecanice sau sudură, Laser Processing întregește gama de servicii, oferind inclusiv operațiuni de îndoire foi de tablă. Clienții care au apelat la noi pentru această operațiune au fost foarte mulțumiți, mai ales datorită atenției acordate pentru detalii și calitate de către experții noștri.

În cadrul Laser Processing, îndoirea tablei se realizează cu mașini de tip Abkant, marca Trumpf – Trumabend 5230, de mare putere, ce poate îndoi profile de tablă cu lungimi de până la 3000 mm și grosimi de până la 20-25 mm (grosimea maximă pentru lungime de 3000mm este de 16mm).

Prin îndoirea foilor de tablă cu ajutorul Abkantului, se pot obține diverse elemente: profile, colțare, elemente de tablă pentru construcții (hale), elemente de colț și orice alte produse ce pot fi obținute prin îndoirea foilor de tablă cu grosimi de până la 20-25 mm.

Laser Processing

Detalii tehnice indoire tabla

Operațiunea de îndoirea presupune experiență și echipament de înaltă putere și precizie. Toate acestea pot fi găsite în cadrul Laser Processing. Pentru orice detaliu tehnic și consultanță personalizată, contactați experții noștri.

Echipamentele de tip Abkant au un rol primordial in industrii in care este nevoie de prelucrarea tablei, pentru ca ele pot sa realizeze operatiuni grele si complexe de indoire a tablei de dimensiuni foarte mari.

Echipa Laser Processing utilizeaza echipamente de indoit tabla marca Trumpf pentru ca voi sa va bucurati de multe avantaje precum cele prin care indoirea se face rapid, dar si la unghiuri intre 0 si 180 grade.

Abkanturile care indoaie tabla sunt impartite in mai multe categorii precum cele cu raza ascutita care pot sa realizeze procese de indoire tabla la unghiuri extinse, singura limitare este data de catre latimea piesei pe care se va lucra. Aceste modele de echipamente sunt deosebite pentru ca precizia de lucru a lor este foarte mare si creste rapid productivitatea.

Aceste masini sunt utilizate pentru procesul de indoire a tablei care necesita volum medium de lucru. Pentru ca are un ecartament amplasat in spatele masinii, aceasta din urma poate sa fie utilizata de un singur muncitor usurand foarte mult munca si reducand efortul.

Modul de functionare este simplu pentru ca are doua falci care se rotesc si indoaie usor tabla indiferent de dimensiunea ei. Aceste masinarii Abkant permit usor folosirea tablei perforate.


 • Grosimi maxime îndoite 

  20-25 mm. Grosimea maximă pentru lungime de 3000 mm este de 16mm, în funcție de corectare automată a bombajului.

 • Echipament

  Abkant, marca Trumpf - Trumabend 5230

 • Posibilități tehnice

  230 Tone forță

  sistem de protecție a operatorului prin fascicol laser