Laser Processing

Loading...

Sudare

În cadrul procesului de sudare utilizăm atât tehnologia Synergic Pulse (parametrii de lucru se setează automat în funcție de grosimea materialului și tipul de sârmă), cât și Double Pulse Cod (cea mai bună metodă de sudare a aluminiului și a reperelor din tablă zincată).

Serviciul de sudură în cadrul Laser Processing se efectuează cu ajutorul profesioniștilor noștri instruiți special pentru a garanta calitatea produselor finale. Aceștia îți vor oferi consultanță cu privire la detaliile tehnice și eventualele provocări care pot apărea pe parcursul procesului.

Laser Processing

Detalii tehnice

Echipamentele și expertiza specialiștilor noștri asigură o procedură optimă a operațiunii de sudare, garantând astfel calitatea produselor rezultate. Pentru orice alt detaliu, vă învităm să ne contactați.


 • Echipament

  Echipamente SAFRO - sudură tip MIG / MAG și TIG / WIG

 • SYNERGIC PULSE

  Parametrii de lucru se setează automat în funcție de grosimea materialului și tipul de sârmă. Controlul electronic al parametrilor asigură o penetrare uniformă, mai puțini stropi și un transfer mai bun în baie de sudură.

 • DOUBLEPULSED COD

  Cu această opțiune se îmbunătățește calitatea sudurii MIG/MAG și este cea mai bună metodă pentru sudarea aluminiului și a reperelor din tablă zincate.

 • Detalii

  Sudura în puls synergic și cu gazul de protecție ales corect (Ar+CO2) duc la o mai bună calitate a transferului de adaos în baia de sudură și costuri mai mici cu operațiunile ulterioare.

 • Procedura de sudură MIG / MAG

  MIG / MAG: o îmbunătățire a procedeului clasic de sudare (SEI - Sudarea cu Electrod Învelit) prin introducerea de gaz protector la locul sudării (MIG - Metal Inert Gas sau MAG - Metal Activ Gas) cu rolul de a proteja zona de sudare. Astfel, caracteristicile mecanice ale îmbinării nu sunt deteriorate.

 • Procedura de sudură TIG / WIG

  WIG / TIG: (Wolfram Inert Gas) sau sudarea cu electrod nefuzibil în mediu de gaz inert este o altă variantă derivată din sudarea SEI. Avantajul procedeului WIG este că poate fi folosit la majoritatea materialelor sudabile (oțeluri carbon și aliate, aluminiu, cupru, nichel și aliajele acestora). În unele cazuri deosebite se folosește la sudarea materialelor cu afinitate mare la gaze ca titanul, tantalul și zirconiul.