Laser Processing

Loading...

Debitare Laser

Debitarea cu laser este una dintre cele mai performante metode de a tăia table de oțel, inox sau aluminiu folosită în diverse domenii industriale: construcții, auto, agro-alimentară, petrolieră, transport ș.a.

Totodată, este o tehnologie ce diminuează considerabil timpii și costurile de producție. Piesele debitate nu au bavuri sunt foarte puțin influențate termic, fiind ușor prelucrabile ulterior în cazul în care se vopsesc în câmp electrostatic sau sunt supuse tratamentelor termice și a prelucrărilor mecanice.

Avantajele certe ale tăierii cu laser în fața tăierii mecanice sunt reprezentate de ușurința de executare a lucrărilor dar și de precizia pe care debitarea cu laser o oferă. De asemenea, riscul de deformare de orice fel a materialului debitat cu laser este redus la minim.

 

 

Detalii tehnice

Debitarea materialelor cu ajutorul laserului este de obicei utilizată în industrie, dar în ultimii ani este folosită și în domenii tot mai diverse precum design interior, publicitate, bricolaj, arhitectură, amenajări, design de produs.


 • Grosimi maxime debitate

  TRULASER 3040 L32 format 4000 x 2000 mm: Dimensiunea colii de tablă care poate fi tăiată este de maximum 4000 x 2000 mm, cu o grosime de până la 20 mm: Oțel: 20 mm, Inox: 15 mm, Aluminiu: 10 mm.

  TRUMPF – TRULASER 3030 L20: Dimensiunea colii de tablă care poate fi tăiată este de maximum 3000 x 1500 mm, cu o grosime de până la 25 mm: Oțel: 25 mm, Inox: 20 mm, Aluminiu: 12 mm.

 • Precizie de tăiere

  De la 0,2 mm la 0,02 mm

 • Echipamente utilizat

  TRUMPF – TRULASER 3030 L20 este un echipament de ultimă generație ce combină tehnologia inovativă și puterea ridicată a laserului cu un nou concept de design și operabilitate optimizată.

  Echipament nou Mai 2017: TRULASER 3040 L32 format 4000 x 2000 mm este cea mai nouă și performantă versiune din categoria leserelor CO2 produse de Trumpf.

 • Industrii de utilizare

  Construcții, industria auto, industria grea, industria alimentară, agricultură, design, bricolaj, publicitate, amenajări.