Laser Processing

Loading...

Servicii prelucrări mecanice

Fie că este vorba de strung, freza verticală sau mașina de găurit radială, prelucrările mecanice nu prezintă nici un secret pentru noi. Aceste activități întregesc gama de servicii Laser Processing și permit partenerilor noștri să apeleze cu încredere la noi pentru servicii integrate. Aceasta înseamnă eficiență mai mare, costuri mai mici și timp mai scurt până la finalizarea proiectelor.
Echipamentele de prelucrare mecanică Laser Processing sunt:

 • Strung universal
 • Freză verticală
 • Mașina de găurit radială
 • Fierăstrău cu bandă orizontal
 • Mașină de găurit cu coloană

Detalii tehnice servicii prelucrari mecanice

Prelucrările mecanice sunt necesare în aproape toate ramurile de producție industrială și conexe. Tocmai de aceea am ivestit în echipamente și tehnologii prin care să ajutăm clienții noștri să obțină produse fără defecte, cu eficiență maximă.


 • STRUNG UNIVRSAL

  Zona de lucru:

  Lungimea piesei: 2000 mm

  Diametrul de strunjire peste pat: 460 mm

  Diametrul de strunjire peste support: 224 mm

  Diametrul de strunjire peste punte: 690 mm

  Lungimea punții: 155 mm

  Latimea patului: 300 mm

  Interval de pivotare sania superioara: ± 52°

  Cursa axei-Z1: 128mm

 • FREZA VERTICALĂ

  Zona de lucru:

  Suprafata de fixare a mesei: 320X1600 mm

  Canale-T , numărul: 3 bucati

  Canale-T , lățimea: 18 mm

  Canale-T , distanta: 70 mm

  Piesa, greutatea (max.): 300Kg

  Curse:

  Axa X 1300 mm

  Axa Y 290 mm

  Axa Z 450 mm

 • MASINĂ DE GĂURIT RADIALĂ

  Puterea de găurire: 62 mm

  Puterea de filetare, fontă M52

  Adâncimea de găurire (max.): 315 mm

  Dimensiuni, masa de lucru a mașinii: 2400 x 1000 x 200 mm

  Dimensiuni, masa cubică: 500 x 710 x 500 mm

  Degajare: 350-1600 mm

  Distanța vârful axului principal - suprafața mesei: 350-1250 mm

  Cursa cap de găurire (orizontală): 1250 mm

  Cursa de ridicare a brațului (verticală): 585 mm

  Diametrul coloanei: 350 mm

  Puterea de filetare, oțel M46

 • FIERASTRĂU CU BANDĂ ORIZONTAL

  Capacitatea de tăiere 90° (rotund): 280 mm

  Capacitatea de tăiere 90° (pătrat): 280 mm

  Capacitatea de tăiere 90° (dreptunghi): 350 x 200 mm

  Capacitatea de tăiere 45° (rotund): 240 mm

  Capacitatea de tăiere 45° (patrat): 210 mm

  Capacitatea de tăiere 45° (dreptunghi): 260 x 320 mm

  Viteza de tăiere: 20-100m/min

Echipa Laser Processing a investit si continua sa investeasca in imbunatatirea serviciilor de prelucrari mecanice prin aducerea de noi tehnologii care sa ne permita sa oferim cele mai bune servicii de pe piata.

Experienta noastra extinsa si personalul calificat ne dau sansa sa executam diverse tehnici de prelucrari a gamei de metale feroase si neferoase atat cu echipamentele din dotare dar si prin colaborarile diversificate pe care le avem cu diverse firme specializate in acest domeniu.

Multe dintre piesele din interiorul diverselor aparate din casa precum robotul de bucatarie, masina de spalat, frigider sunt realizate prin procesul de prelucrare mecanica. Acest proces complex este realizat cu ajutorul unor utilaje CNC dar si a altor utilaje performante care au precizie foarte mare.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de prelucrari mecanice puteti sa apelati cu incredere la noi. Executam si procese de prelucrare a metalelor care sunt compuse din mai multe etape logice, ele fiind aplicate pe diverse semifabricare care sunt executate prin debiatere, sudare, rezultand indepartarea unui strat de material de pe semifabricat prin forma unor aschii. 

 Calitatea serviciilor oferite plus know-how nostru ne ajuta sa oferim solutii de top pentru cele mai inalte exigente venite din partea clientiilor nostri care apeleaza la noi pentru prelucrarea mecanica.

Hala noastra de productie este modernizata continuu, iar echipa noastra de operatori este bine instruita si calificata pentru a opera cat mai bine centrul de prelucrare.

Laser Processing se bazeaza pe procese de calitate ridicata, inovatie continua in instruirea personalului si prin tehnologii de top pentru ca orice proiect realizat de catre noi sa fie de cea mai buna calitate si sa atinga obiectivele stabilite de la inceput.

In acest fel se va obtine un produs intermediar si chiar finit cu o forma geometrica specifica, precizata de la inceputul procesului de prelucrare mecanica, avand si o marime specifica dar si suprafata conform specificatiilor de rugozitate solicitate.

O caracteristica foarte comuna a pieselor care sunt prelucrate mecanic este faptul ca toate suprafetele sunt realizate prin miscari cilindrice sau liniare - care sunt executate cu scule de aschiere.