Laser Processing

Loading...

În cadrul procesului de sudare utilizăm atât tehnologia Synergic Pulse (parametrii de lucru se setează automat în funcție de grosimea materialului și tipul de sârmă), cât și Double Pulse Cod (cea mai bună metodă de sudare a aluminiului și a reperelor din tablă zincată).

Serviciul de sudură în cadrul Laser Processing se efectuează cu ajutorul profesioniștilor noștri instruiți special pentru a garanta calitatea produselor finale. Aceștia îți vor oferi consultanță cu privire la detaliile tehnice și eventualele provocări care pot apărea pe parcursul procesului.

Precum toate celelalte procese de imbinare a doua material identice sau diferite – serviciile de sudure au multe avantaje de care trebuie sa tinem cont asa cum cel mai important dintre ele este fara doar si poate faptul ca ofera la finalul procesului de executie o structura de exceptie care va produce articulatii cu eficiente foarte mari. 

Automarea sudării oferă numeroase avantaje pentru companiile de toate dimensiunile – de la productivitate îmbunătățită și consistență a sudurii la costuri mai mici pentru producție, forță de muncă și materiale.

Având capacitatea roboților de a procesa componente sudate de trei până la cinci ori mai repede decât oamenii, acționând continuu, rezistând la un arc mai mare la timp și deplasându-se rapid între pozițiile îmbinării sudate, un sistem de sudare robotizat poate oferi creșteri substanțiale ale puterii.

Un alt avantaj al procesului de sudare este faptul ca imbinarile sudate sunt foarte rezistente in timp si de multe ori vor depasi rezistenta materialelor de baza. Aceste lucru se datoreaza faptului ca  prin sudare se induce caldura care va modifica caracteristicile materialelor, iar dupa racirea efectiva, imbinarea va fi mult mai rezistenta – calirea suprafetei.

Un alt avantaj al sudării este o gamă largă de procese și abordări care pot fi selectate și diversitatea corespunzătoare de materiale care pot fi astfel sudate.

WhatsApp Image 2021-05-30 at 22.01.53

Detalii tehnice servicii sudare in Bucuresti

Echipamentele și expertiza specialiștilor noștri asigură o procedură optimă a operațiunii de sudare, garantând astfel calitatea produselor rezultate. Pentru orice alt detaliu, vă învităm să ne contactați.

Aproape toate metalele și aliajele, mulți polimeri (termoplastici), majoritatea, dacă nu toate, și unele ceramice pot fi sudate, cu sau fără umplutură auxiliară.

Sudarea este un tip de proces de îmbinare permanent prin care două sau mai multe componente solide pot fi unite pentru a forma o unitate. Există multe alte procese de îmbinare, inclusiv puține procese de îmbinare permanentă și multe procese de îmbinare temporară. În afară de sudură, îmbinarea niturilor și îmbinarea adezivă sunt, de asemenea, procese de îmbinare permanentă.

Printre procesele de îmbinare temporară, se folosesc în mod obișnuit elemente de fixare, articulație de fixare. În ciuda prezenței multor procese alternative, sudarea oferă multe avantaje față de altele. Va invitam sa descoperiti si gama de servicii profesionale de debitare laser oferite de catre echipa noastra.

  Contactează-ne: ofertă rapidă, livrare promptă, calitate garantată

  Chitila, Sat Rudeni,
  Soseaua Rudeni Nr.114,
  Tarla 41, parcela 118/1
  Judet Ilfov
  TEL: 021 795 01 22
           021 794 19 35
           021 794 10 27
  FAX: 021 794 19 36
  EMAIL: rfq@laserprocessing.ro