Laser Processing

Loading...

Servicii Sudare

În cadrul procesului de sudare utilizăm atât tehnologia Synergic Pulse (parametrii de lucru se setează automat în funcție de grosimea materialului și tipul de sârmă), cât și Double Pulse Cod (cea mai bună metodă de sudare a aluminiului și a reperelor din tablă zincată).

Serviciul de sudură în cadrul Laser Processing se efectuează cu ajutorul profesioniștilor noștri instruiți special pentru a garanta calitatea produselor finale. Aceștia îți vor oferi consultanță cu privire la detaliile tehnice și eventualele provocări care pot apărea pe parcursul procesului.

Precum toate celelalte procese de imbinare a doua material identice sau diferite – serviciile de sudure au multe avantaje de care trebuie sa tinem cont asa cum cel mai important dintre ele este fara doar si poate faptul ca ofera la finalul procesului de executie o structura de exceptie care va produce articulatii cu eficiente foarte mari. 

Un alt avantaj al procesului de sudare este faptul ca imbinarile sudate sunt foarte rezistente in timp si de multe ori vor depasi rezistenta materialelor de baza. Aceste lucru se datoreaza faptului ca  prin sudare se induce caldura care va modifica caracteristicile materialelor, iar dupa racirea efectiva, imbinarea va fi mult mai rezistenta – calirea suprafetei.

Un alt avantaj al sudării este o gamă largă de procese și abordări care pot fi selectate și diversitatea corespunzătoare de materiale care pot fi astfel sudate.