Laser Processing

Loading...

6 Motive să lucrezi cu noi

Încă de la începutul activității noastre, am venit cu elemente unice privind relația cu clientul și procesul de producție. De aceea, clienții noștri apelează la noi constant și ne recomandă cu încredere.


1. Reacție rapidă: livrare în 4 pași

Facem eforturi maxime pentru a optimiza întregul proces de producție, astfel încât clientul să aibă produsele finale cât mai curând posibil. În condiții normale, putem plasa comanda și să livrăm produsul final chiar în 4 pași.

2. Proces de producție optimizat

Totul la noi este simplu: ne explicați nevoia dvs., vă ajutăm cu designul produsului CAD, achiziționăm materii prime de la furnizori de încredere, ambalăm, etichetăm și livrăm produsul acolo unde aveți nevoie.

3. Garantăm întotdeauna calitatea

Am investit în oameni, echipamente și tehnologie, iar toate eforturile noastre sunt certificate de TUV International Certification.

4. Oferim asistență pentru finalizarea conceptului

O parte importantă a procesului de producție este că oferim asistență: vă ajutăm să finalizați conceptul de produs, proiectăm, vom oferi sugestii privind posibilele probleme sau căi de îmbunătățire. Experți în prelucrarea laserului sunt aici pentru a vă ajuta.

5. Echipamente noi și tehnologii moderne

Succesul pentru prelucrarea laserului constă în mașinile și tehnologiile sale, care sunt cele mai noi: Laser TRUMPF – TruLaser 3030L20, TRULASER 3040 L32 format 4000 x 2000 mm (Opțiune soft BrightLine și CooLine pentru viteză și calitate sporite), echipamente MIG / MAG și TIG / WIG sudare Safro, Vopsirea lichidă biocomponentă.

6. Expertiza experților noștri și gamă largă de industrii

Angajații noștri au zeci de ani de experiență în diferite industrii și au avut șansa de a lucra cu o gamă largă de tehnologie și echipamente. Ei au dobândit experiența necesară pentru a preveni potențialele probleme și optimizarea activității de producție. În plus, au o vastă experiență într-o gamă largă de industrii și materiale.