Laser Processing

Loading...

Pe cât de complex, pe atât de eficient: de la comandă la produs în 4 zile

Laser Processing își pune la dispoziție toate resursele pentru a onora comenzile clienților în condiții optime de timp și calitate.


1. Plasare comandă

Una dintre cele mai importante etape ale serviciului Laser Processing; încă de aici putem influența calitatea și timpul de livrare ale produsului final. Experții Laser Processing te vor ajuta să detaliezi caracteristicile tehnice și practice ale produsului pe care vrei să îl prelucrezi. Îți putem da sugesii și recomandări, pe baza experiențelor similare, pentru ca apoi să îți oferim asistență în proiectarea CAD.
Estimările necesarului de material și de preț final se fac tot în această etapă, astfel încât este important ca toate detaliile să fie puse la punct încă de la început.

2. Achiziție materie primă

Conform concluziilor de la etapa 1, vom plasa comenzile de materie primă de la furnizorii noștri, cu care avem parteneriate de lungă durată. Garantăm deopotrivă calitatea și un preț competitiv al acestor materiale, exigențele Laser Processing fiind foarte clare în acest sens.

3. Producție

În funcție de operațiunile specifice fiecărui produs în parte, experții Laser Processing vor prelucra produsele conform comenzii. În cazul în care apar situații neprevăzute sau avem sugestii suplimentare de îmbunătățire, vom comunica toate aceste detalii către client. Verificarea și evaluarea produselor rezultate este efectuată de către experții Laser Processing, pentru a ne asigura că totul merge conform planului.

4. Împachetare și etichetare

Nouă ne place organizarea, iar această etapă este vitală în optimizarea întregului proces. Ne vom asigura că beneficiarul își va putea identifica ușor produsele, le va putea sorta repede după propriile nevoi, iar utilizarea finală va fi instantă.

5. Livrare

Garantăm transportul produselor în cele mai bune condiții la sediul beneficiarului. De asemenea, produsele vor putea fi ridicate de la sediul nostru, în funcție de nevoile clientului.

adsfdsfs