Laser Processing

Loading...

Servicii Proiectare CAD

Laser Processing te va asista de la faza de concept până la produsul finit. Te îndrumăm și te sprijinim să concepi, să alegi materialul potrivit, metoda de producție, controlul calității, livrare și raportare. Toate aceste servicii reprezintă cheia succesului firmei, atât pentru livrarile în România, cât și pentru cele în străinătate.

Proiectarea CAD reprezintă unul dintre cei mai importanți pași în tot procesul de producție, pentru că aici se definește produsul așa cum ar trebui să arate la sfârșit, dar tot în această etapă se pot optimiza timpii de producție, detaliile tehnice și, prin urmare, prețul și calitatea. În această etapă utilizăm softul de proiectare Solid Works.

De aceea considerăm că este important să venim în întâmpinarea acelor clienți care nu au resurse tehnice de face această etapă. Consultanții noștri vor lua pas cu pas tot procesul tehnologic, vor înțelege toate cererile tehnice ale beneficiarului și vor pune la punct detaliile tuturor operațiunilor.

Descoperiti si gama noastra de servicii profesionale de debitare laser

Laser Processing

 

Descrierea procesului de proiectare CAD

Oferim asistență pas cu pas în procesul de producție, iar proiectarea CAD este prima etapă - și una dintre cele mai importante - ale acestei proceduri. Va invitam sa descoperiti si serviciile noastre de debitare laser.


 • Pasul 1. Înțelegerea nevoii beneficiarului

  Experții Laser Processing vor evalua toate informațiile pe care clientul le are într-o primă fază, cu scopul de a defini cât mai precis produsul pe care îl dorește la final.

 • Pasul 2. Culegerea datelor

  Înainte de proiectarea CAD efectivă, clientul ne furnizează toate detaliile tehnice cu privire la produs. Consultanții noștri vor ajuta la definirea tuturor caracteristicilor tehnice necesare.

 • Pasul 3. Proiectare CAD

  Pe baza datelor pe care le deținem despre produs, proiectanții noștri redau reprezentarea în calculator a produselor cu ajutorul softului de proiectare Solid Works. 

 • Pasul 4. Evaluarea finală

  Împreună cu beneficiarul, ne asigurăm că virtualizarea produsului este corectă înainte de intrarea în producție. În caz de nereguli, acestea se corectează.