Laser Processing

Loading...

 

Servicii prelucrări mecanice Romania

Fie că este vorba de strung, freza verticală sau mașina de găurit radială, prelucrările mecanice prin aschiere nu prezintă nici un secret pentru noi. Aceste activități întregesc gama de servicii Laser Processing și permit partenerilor noștri să apeleze cu încredere la noi pentru servicii integrate. Aceasta înseamnă eficiență mai mare, costuri mai mici și timp mai scurt până la finalizarea proiectelor.
Echipamentele de prelucrare mecanică Laser Processing sunt:

 • Strung universal
 • Freză verticală
 • Mașina de găurit radială
 • Fierăstrău cu bandă orizontal
 • Mașină de găurit cu coloană

 

 

Detalii tehnice servicii prelucrari mecanice CNC disponibile in Bucuresti

Prelucrările mecanice tip CNC sunt necesare în aproape toate ramurile de producție industrială și conexe. Tocmai de aceea am ivestit în echipamente și tehnologii prin care să ajutăm clienții noștri să obțină produse fără defecte, cu eficiență maximă. Multe piese si componente ale masinilor si ale aparatelor din casa dumneavoastra sunt realizate prin procese profesionale de prelucrari mecanice de precizie ridicata. Aceste procese de prelucrare CNC vor presupune o indepartare a oricaror impedimente de pe suprafata pieselor brute prin turnare sau matritare. Echipa Laser Processing a invetit in ultimii ani in utilaje moderne si performante pentru a creste performanta serviciilor sale si a oferii solutii pentru orice fel de proiect. Precizia si viteza utilajelor si sculelor folosite de echipa noastra ne permite sa oferim solutii pentru orice client si a dezvolta piese de calitate ridicata. Astfel putem sa realizam piese diverse pentru orice fel de proiect. Va invitam sa descoperiti si gama de servicii profesionale de debitare cu laser. 

Echipa noastra va vine acum in ajutorul dumneavoastra cu gama de servicii profesionale de prelucrari mecanice prin aschiere realizate cu utilaje de top si performante pentru ca orice fel de proiect sa fie dus la bun sfarsit si sa aiba succes. Putem sa realizam in scurt timp orice fel de proiect de prelucrare indiferent de complexitatea lui. Chiar daca aveti doar de executat o singura piesa sau mai multe piese mici sau mari, puteti sa apelati cu incredere la echipa Laser Processing si la serviciile noastre pentru ca dispunem de experienta necesara si de utilaje de performanta ridicata pentru orice fel de proiect. Alegeti servicii profesionale de prelucrari mecanice CNC oferite de catre echipa noastra.

 

STRUNG UNIVERSAL

Zona de lucru:

Lungimea piesei: 2000 mm

Diametrul de strunjire peste pat: 460 mm

Diametrul de strunjire peste support: 224 mm

Diametrul de strunjire peste punte: 690 mm

Lungimea punții: 155 mm

Latimea patului: 300 mm

Interval de pivotare sania superioara: ± 52°

Cursa axei-Z1: 128mm

[

 

FREZA VERTICALĂ

Zona de lucru:

Suprafata de fixare a mesei: 320X1600 mm

Canale-T , numărul: 3 bucati

Canale-T , lățimea: 18 mm

Canale-T , distanta: 70 mm

Piesa, greutatea (max.): 300Kg

Curse:

Axa X 1300 mm

Axa Y 290 mm

Axa Z 450 mm

MASINĂ DE GĂURIT RADIALĂ

Puterea de găurire: 62 mm

Puterea de filetare, fontă M52

Adâncimea de găurire (max.): 315 mm

Dimensiuni, masa de lucru a mașinii: 2400 x 1000 x 200 mm

Dimensiuni, masa cubică: 500 x 710 x 500 mm

Degajare: 350-1600 mm

Distanța vârful axului principal – suprafața mesei: 350-1250 mm

Cursa cap de găurire (orizontală): 1250 mm

Cursa de ridicare a brațului (verticală): 585 mm

Diametrul coloanei: 350 mm

Puterea de filetare, oțel M46 

Laser Processing-Prelucrari Mecanice CNC in Romania

 

Echipa Laser Processing a investit si continua sa investeasca in imbunatatirea serviciilor de prelucrari mecanice CNC prin aducerea de noi tehnologii care sa ne permita sa oferim cele mai bune servicii de pe piata.

Experienta noastra extinsa si personalul calificat ne dau sansa sa executam diverse tehnici de prelucrari a gamei de metale feroase si neferoase atat cu echipamentele din dotare dar si prin colaborarile diversificate pe care le avem cu diverse firme specializate in acest domeniu.

Multe dintre piesele din interiorul diverselor aparate din casa precum robotul de bucatarie, masina de spalat, frigider sunt realizate prin procesul de prelucrare mecanica. Acest proces complex este realizat cu ajutorul unor utilaje CNC dar si a altor utilaje performante care au precizie foarte mare.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de prelucrari mecanice prin aschiere puteti sa apelati cu incredere la noi. Executam si procese de prelucrare a metalelor care sunt compuse din mai multe etape logice, ele fiind aplicate pe diverse semifabricare care sunt executate prin debiatere, sudare, rezultand indepartarea unui strat de material de pe semifabricat prin forma unor aschii.  

 

Prelucrari Mecanice Profesionale in Bucuresti

 

Calitatea serviciilor oferite plus know-how nostru ne ajuta sa oferim solutii de top pentru cele mai inalte exigente venite din partea clientiilor nostri care apeleaza la noi pentru prelucrarea mecanica.

Hala noastra de productie este modernizata continuu, iar echipa noastra de operatori este bine instruita si calificata pentru a opera cat mai bine centrul de prelucrare.

Laser Processing se bazeaza pe procese de calitate ridicata, inovatie continua in instruirea personalului si prin tehnologii de top pentru ca orice proiect realizat de catre noi sa fie de cea mai buna calitate si sa atinga obiectivele stabilite de la inceput.

In acest fel se va obtine un produs intermediar si chiar finit cu o forma geometrica specifica, precizata de la inceputul procesului de prelucrare mecanica, avand si o marime specifica dar si suprafata conform specificatiilor de rugozitate solicitate.

O caracteristica foarte comuna a pieselor care sunt prelucrate mecanic este faptul ca toate suprafetele sunt realizate prin miscari cilindrice sau liniare – care sunt executate cu scule de aschiere.

 

Printre beneficiile serviciilor de prelucrare mecanica CNC sau prin aschiere gasim – precizia ridicata si preturile foarte bune – accesibile pentru orice afacere. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Puteti sa ne contactati prin email, prin apelarea numarului de telefon de pe site si prin Whataspp. Colegii nostri va stau la dispozitie cu informatii si preturi pentru orice proiect.

Folosim doar utilaje performante si de calitate europeana pentru ca orice proiect sa fie realizat cu succes si orice client sa fie pe deplin multumit de calitatea serviciilor noastre. Fiecare proiect, fiecare cerere este analizată cu atenție și se calculează cel mai bun cost/beneficiu.

Preturile noastre sunt in directa legatura cu volumul de munca, dificultatea proiectului si timpul de livrare. Pentru a afla preturile exacte va rugam sa ne contactati la telefon sau prin email.

  Contactează-ne: ofertă rapidă, livrare promptă, calitate garantată

  Chitila, Sat Rudeni,
  Soseaua Rudeni Nr.114,
  Tarla 41, parcela 118/1
  Judet Ilfov
  TEL: 021 795 01 22
           021 794 19 35
           021 794 10 27
  FAX: 021 794 19 36
  EMAIL: rfq@laserprocessing.ro

  Servicii prelucrari mecanice CNC in Bucuresti

  Strada Rudeni 114, Chitila 445767-Ilfov – Bucuresti

  Tarla 41, parcela 118/1

  Telefon: 0217950122

  rfq@laserprocessing.ro

   Contactează-ne: ofertă rapidă, livrare promptă, calitate garantată

   Chitila, Sat Rudeni,
   Soseaua Rudeni Nr.114,
   Tarla 41, parcela 118/1
   Judet Ilfov
   TEL: 021 795 01 22
            021 794 19 35
            021 794 10 27
   FAX: 021 794 19 36
   EMAIL: rfq@laserprocessing.ro

   Powered by